ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ

 

     

          Η Γεωμηχανική Αθηνών ΕΠΕ είναι εμπορική εταιρεία και ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό να παρέχει προίόντα επαγγελματικής ποιότητας, τεχνογνωσία, και εξειδίκευση σχετικα με τα έργα πρασίνου. Είναι εμπορική εταιρεία και είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε το αυτόματο πότισμα στην Ελλάδα, και διαχρονικά ασχολήθηκε σε λεπτομέρεια, με τα γήπεδα γκόλφ σε συμβουλευτικό και εμπορικό επίπεδο.

 

          Η βασική δραστηριότητα είναι αυτή του προμηθευτή προίόντων και της υποστήριξης των προίόντων αυτών, από τη θέσπιση προδιαγραφών έως την εκπαίδευση των χειριστών, αλλά και όλα τα ενδιάμεσα διαδικαστικά μέρη. Η Γεωμηχανική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας ή αντιπρόσωπος, στην Ελλάδα, των παρακάτω εταιρειών: TORO, AS-motor, Allett, Maredo-BV, DR, Redexim, Blec, Paige irrigation, Bernhard, DR, DLF, Jackling seed, Rigby taylor, Euroflor, Bailoy και άλλων.


          Η διαρκής επιμόρφωση του προσωπικού και η εμπειρία που προκύπτει από τη συμμετοχή στα περισσότερα μεγάλα έργα καλλωπιστικού πρασίνου στην Ελλάδα [Διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ὀλα τα Γήπεδα Γκολφ της Ελλάδας, πάνω από 100 γήπεδα ποδοσφαίρου, πάνω από 50 ξενοδοχειακές μονάδες, Ολυμπιακοί αγώνες 2004, Σταυρος Νιάρχος Foundation, Ανακατασκευή αστέρα βουλιαγμένης και πολλά άλλα], καθιστά τη Γεωμηχανική την εταιρεία που μπορεί να παρέχει λύσεις και ενα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, ποιοτικών προϊόντων και υποστήριξης.

 

         Η Γεωμηχανική διαθέτει μελετητικό πτυχίο για έργα πρασίνου και περιβαλλοντικές μελέτες και από το 1989 έχει εκπαιδεύσει πάνω από 50 γεωτεχνικούς που δραστηριοποιούνται ενεργά στο χώρο. H υποστήριξη και οι πωλήσεις πραγματοποιούνται από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών/φίλων σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ 1
 - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ 4
 - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ 5
 - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ 6 
 - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ 7
 - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ 8
 - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ 9
 - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ 10
 - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ 11
 - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ 12
 - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ 13
 - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ 14
 - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ 15
 - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ 16

 

 

 

 

 

© 2023 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies !
Lorem Ipsum